SSH Destekli Laravel Hosting Hizmetimizi Ücretsiz Deneyin

SSH Destekli Laravel Hosting hizmetlerimiz devrede!

Laravel, PHP uygulama geliştirmede kullanılan güçlü bir web framework projesidir. Model View Controller (MVC) mimarisini kullanan bu framework, web geliştiricilerin iş akışını kullanıcı kimlik doğrulaması, veritabanı bağlantısı ve diğer benzersiz yardımcı programlarla geliştirmeyi amaçlamaktadır. 2011’deki ilk sürümünden beri, Laravel birçok büyük ölçekli güncelleme ve iyileştirme aldı. Derinlemesine dokümantasyon ve arkasındaki büyük geliştirici topluluğu ile, bugüne kadar web geliştirme için en iyi framework projelerinden biri.

Özel bir kontrol paneli ile güçlendirilmiş olarak, en yüksek hız, çalışma süresi ve kodlama deneyimi için gerekli tüm bileşenlere sahip olacaksınız. Diğer şirketlerin aksine paylaşımlı hosting altyapımızda sizlere SSH bağlantısı, Git deneyimi ve bununla birlikte gelen Composer kullanımını sunuyoruz. Hepimiz biliyoruz ki bu ek araçlar olmadan Laravel yönetimi sağlamak neredeyse imkansız. Veritabanları oluşturun, PHP sürümünü yönetin, Git’i entegre edin ve web uygulamalarınız için mükemmel ortamı bir kaç tıklamayla ayarlayın.

Sunucu kurmak ve yönetmek hem maliyetli hem de deeyim gerektiren bir süreçtir. Bu süreçle uğraşmak istemeyen müşterilerimiz için adanmış kaynaklara sahip hosting hesapları sunuyoruz. CPU, Ram ve yüksek I/O alabileceğiniz hosting paketlerimize SSH ile erişebilir ve uygulamanızı Git üzerinden anında çalıştırabilirsiniz.

Php 5.6, 7.0, 7.1 ve 7.2 sürümlerinin desteklediği tüm Laravel versiyonlarını rahatlıkla hesabınızda çalıştırabilirsiniz. Buna ek olarak MySQL, Phpmyadmin, Email, Cron gibi hayati önem taşıyan özellikleri de kontrol panelinizden kolayca bir kaç tıklamayla düzenleyebilirsiniz.

Üstelik şimdi tüm hosting paketlerimize ücretsiz SSL dahil! Uygulamanızı geliştirirken güvenli bir web deneyimini size ücretsiz olarak sağlıyoruz. Ek bir masraf olmadan hem Google sıralamanızı yükseltip hem de uygulamanızın kullanıcılarına güvenli bir deneyim sunabilirsiniz.

Sipariş İçin Tıklayın: Laravel Hosting

Yazar: Emre S.
Yazar

Emre S.

Bilgisayar Mühendisi. Bulut Bilişim ve Sanallaştırma Danışmanı.

Tarih: