CodeGuard ile Sitenizi Yedekleyin

Her 0.65 saniyede yeni bir web sayfasına kötü amaçlı yazılım bulaşıyor. CodeGuard’dan Web Sitesi Yedekleme hizmeti ile sitenizi veri kaybına ve bozulmaya karşı koruyun, ayrıca virüslerden, korsanlardan ve kötü amaçlı yazılımlardan kaynaklanan tehditlere karşı önlem alın. CodeGuard Web Sitesi Yedekleme ile web siteniz günlük olarak yedeklenir ve bir felaket olursa, sitenizi bir düğmeye basarak önceki bir noktaya geri yükleyebilirsiniz.

Nasıl Çalışıyor?

  1. Öncelikle SFTP / FTP / MySQL bilgilerinizi vererek web sitenizi CodeGuard’a bağlayın. İlk yedeklemeyi alıyoruz ve size ilerlemelerinin gerçek zamanlı güncellemelerini gösteriyoruz. İşte bu kadar kolay!
  2. İzleme sırasında bir değişiklik tespit edersek, size neyin eklendiğini, değiştirildiğini veya silindiğini ve ne zaman bildirildiğini bildiren bir ChangeAlert e-postası göndeririz.
  3. Web sitenizi veya veritabanınızı önceki bir yedekleme sürümüne geri yükleyebilirsiniz. İstediğiniz zaman içeriğin sıkıştırılmış zip dosyasını indirebilir, otomatik geri yükleme seçebilir veya ayrı ayrı dosya ve klasörleri geri yükleyebilirsiniz.

Hemen Kullanmaya Başlayın

Yazar: Emre S.
Yazar

Emre S.

Bilgisayar Mühendisi. Bulut Bilişim ve Sanallaştırma Danışmanı.

Tarih: